De drive van Annemarie: Fulfilling Challenges

Annemarie bemiddelt al meer dan acht jaar financiële interim professionals bij gerenommeerde bedrijven in de regio Eindhoven. “Voor mij was het dan ook een logische stap om bij Pragmatics als Business Manager aan de slag te gaan. De verantwoordelijkheid krijgen om de vestiging in Eindhoven verder te laten groeien is een prachtige kans en een mooie uitdaging! Eindhoven is hot en barst van de bedrijven die hun financiële afdeling willen versterken met de juiste mensen. Ook deze challenge, de zoektocht naar de perfecte kandidaat, ga ik graag aan. Je vindt hem niet als je alleen kijkt naar de hard skills van een persoon. Wij besteden daarom veel tijd en aandacht aan het ontdekken van iemand zijn persoonlijkheid en ambities en investeren ook in opleidingen en trainingen. Op het moment dat ik dan van mijn klant te horen krijg dat ik de perfecte match voor hem gevonden heb, geeft mij dat een echte kick!”.