HANDMADE TABLES WITH LOVE”

Het is mogelijk om je eigen tafel samen te stellen. Afmetingen, kleur van het frame, patroon van het blad etc. er is veel mogelijk. Bespreek met ons je wensen en wij zullen er voor zorgen dat je een tafel krijgt waar je helemaal verliefd op wordt.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Thijs & Thijs

 

Thijs Veltman:

Voor mij staat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel. Een tafel moet perfect zijn als hij de werkplaats verlaat. Ik haal heel veel plezier uit de blik van onze klanten als ze hun eigen tafel voor de eerste keer zien. Ik moet vaak lachen als we weer een uur naar een blad staan te kijken hoe mooi de hout structuur eruit komt na dat het blad is afgewerkt. Wij zijn echt hout Nerds.

 

Thijs Claassen:

Voor mij is Deathstock een creatieve uitlaatklep. Ik haal heel plezier uit nieuwe kleuren, patronen en modellen. De eerste tafel die ik ooit gemaakt heb was omdat ik simpelweg geen tafel kon vinden die ik zelf mooi vond. Daarom denk ik dat we een uniek concept hebben staan. We maken ook niks wat we zelf niet mooi vinden. Hoe mooi is het dat je samen met je maatje mooie dingen kunt maken waar mensen blij van worden.