GAS D'R OP!

WOW EFFECT

“De Ford Mustang is een van de meest in het oog springende modellen”, vertelt Hans. “Sportief, comfortabel, voorzien van de meest geavanceerde technologieën en een schitterend design zorgen ervoor dat je heel wat bekijks hebt op de weg. Daarbij komt nog dat de Mustang een redelijke prijs heeft voor zijn klasse. Het is een auto die het goed doet bij een brede doelgroep. We zijn de enige in Brabant wat dit icoon mag verkopen.”

MEER DAN JE VERWACHT

“Net als alle andere Ford modellen biedt de Mustang meer dan je verwacht. Het is niet zomaar een sportwagen, het is een auto op topniveau. Aan het uiterlijk van de Mustang is hard gewerkt, het is een verschijning die je niet zomaar kunt negeren. Ook de rijervaring is uniek, zowel op de snelweg als in het stadsverkeer, dit is de meest wendbare Mustang ooit. Ook aan alle veiligheid is gedacht. Natuurlijk wil je met deze auto een keer flink gasgeven. Wel zo’n fijn gevoel om te weten dat het krachtige antiblokkeersysteem zorgt voor het best te realiseren remvermogen.”

VAN MOSSEL FORD:
AFSPRAAK IS AFSPRAAK

“We willen Ford weer op de kaart zetten in Eindhoven. Met een mooie nieuwe showroom aan de Meerenakkerweg bieden we een breed scala aan personen- en bedrijfswagens. Voor nieuwe en gebruikte auto’s, schade, reparatie of gewoon een goed advies kunt je bij ons terecht. Met een enthousiast team staan we graag voor onze klanten klaar. Klanten komen naar ons voor onze service. Waarmaken wat je afspreekt, dat staat bij ons voorop!”

FORD EN FC EINDHOVEN

Hans van de Ven: “van Mossel Ford is sinds 1 jaar sponsor van FC Eindhoven. Spelers en management rijden allemaal Ford. Gezien de goede prestaties van het team mogen de jongens een keer hun Ford Fiesta inruilen tegen de nieuwe Mustang.” Middenvelder Fries Deschilder en Eindhovens nieuwste aanwinst Kyle de Silva zijn de 2 gelukkigen die de Mustang voor een ritje mee mogen nemen. “De Mustang is mijn favoriet, roept Fries. “Geef mij de autosleutel maar.” “Zou mooi zijn als dit de nieuwste spelersauto wordt!”

Meer weten over de Ford Mustang of een proefrit maken?
Het team van Van Mossel Ford staat graag voor je klaar!

Van Mossel Ford Store

Meerenakkerweg 3a, 5652 AR  Eindhoven

T 040 – 800 19 70 | www.vanmosselford.nl

Tekst: Naomi Gruning | Fotografie: Willeke Machiels